Cégünk

GARANTÁLJA, HOGY ÖNNEK CSAK A TERMELÉSSEL KELLJEN FOGLALKOZNIA, MI FELÜGYELÜNK A KAZÁNJÁNAK GAZDASÁGOS ÉS PROBLÉMAMENTES MŰKÖDÉSÉRE

Miért jó velünk együttműködni?

A Hydro-X cég

Minőségi termékeket forgalmazunk, teljes megoldást nyújtunk

A Hydro-X olyan dán technológia és know-how, melyet a gyártó cég több mint 40 országba exportál, lassan már 60 éve. Legelterjedtebb termékünk kitűnően kondicionálja hűtővízüzemek, távfűtőrendszerek, gőzkazánüzemek rendszereit. Dánia nem tévedhet! Az ország 450 távfűtőműve közül 300 a Hydro-X termékeit használja, így a teljes dán távfűtési vízmennyiség több mint 50%-át a mi termékünkkel kezelik.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinkkel állandó kapcsolatban legyünk

Cégünk a Hydro-X anyag szállításán túlmenően szervizszolgáltatást is végez, konzultációs lehetőséget biztosít, vízanalízist készít, megfelelő adagoló- és mérőberendezéseket szállít, kiképzi a kezelő személyzetet. Szervizszerződést köthet velünk, ezáltal biztosíthatja a kazánvíz és tápvíz minőségének folyamatos ellenőrzését.Célunk, hogy ön minden figyelmét a termelésre fordíthassa, mi foglalkozunk a kazánjának hatékony és problémamentes üzemeltetésével.

A környezetvédelem és a minőségi szolgáltatások nálunk alap

Cégünk rendelkezik az ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal és az ISO 14.001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal is. Ezen túl a gyártó cég ügyvezető igazgatójának arra vonatkozó nyilatkozatával, hogy a termék és technológia az élelmiszeripar minden ágában felhasználható, mivel az anyag nem gőz illékony és a termelt gőz 100%-os tisztaságú. A Magyarországi szabványoknak is megfelelnek a termékeink, hiszen az ÁNTSZ és a Kazánbiztosi Felügyelet is hitelesítette őket.

Termékünk legfőbb célja, hogy csökkentse üzemeltetési költségeit

A Hydro-X anyag alkalmazásával megóvhatja vízkezelő berendezéseit, így ritkábban szükséges nagy bevételkiesést okozó karbantartás, üzemszünet elrendelése. Így a Hydro-X alkalmazásának költségei jóval alacsonyabbak a rendszeres javításoknál. Ezen túl a tiszta és lerakódásmentes kazán hatásfoka jelentősen növelhető. Egy hibát minél később tárnak fel, annál több költséget okoz a kijavítása. Cégünk konzulensei a helyszínen speciális mérésekkel azonnal feltárják az esetleges hibákat, és javaslatot tesznek kijavításukra.

Az anyacég, a Hydro-X A/S

A Hydro-X A/S dán székháza

A Hydro-X A/S cég minden termékét a dániai Hjallerupban található telephelyén gyártja. A dániai telephelyen vevőköre számára rendszeresen végez vízkémiai analíziseket. Ezen a téren szerzett tapasztalatok képzik a vevők, és a forgalmazók számára tartott szemináriumok alapját. Így biztosítja, hogy a több mint 40 országba exportált termékek és szolgáltatások kiváló minőségűek legyenek.

A Víztechnika-Hő Környezetvédelmi kft.

A Víztechnika-Hő kft. már 1990 óta kizárólagos forgalmazója a dán cég termékeinek és szolgáltatásainak. Partnereink távfűtőművek, gyóygszergyárak, élelmiszergyárak, kórházak, tejüzemek, sörgyárak.

Kérjen ajánlatot!

Forgalmazó

Víztechnika-Hő kft.
info[at]viztechnika-ho [dot] hu
+3630 353 6228
További kapcsolatok


Ingyenes felmérés

Kérje ingyenes felmérésünket és díjmentes gazdasági kalkulációnkat.

Ajánlatkérő űrlap


Tanusítványaink

ISO9001
ISO14001
King Frederick Award - For excellence in export
ÁNTSZ engedélye
Kazánbiztosi Felügyelet engedélye